Kauppa- ja asiakirjapalvelut

KUN TEET ITSE KAUPAT

Koti ja Kontu laatii puolestasi kauppakirjat myös itse tehtäviin kiinteistö- ja asunto-osakekauppoihin. Tätä varten tarvitsee sinun toimittaa itse kaikki tarvittava aineisto myytävästä tai ostettavasta kohteesta, minkä välittäjämme tarvitsee asian hoitamiseksi. Vastaavasti voit myös valtuuttaa välittäjämme tähän hoitamaan asian puolestasi.

Kiinteistökauppakirjan hinta on 390 euroa ja asunto-osakekaupoissa 290 euroa. Lisäksi laskutamme tarvittavat asiakirjat (esim. isännöitsijäntodistus liitteineen, kiinteistörekisteriote, lainhuuto- ja rasitustodistukset sekä mahd. muut tarvittavat asiakirjat) toteutuneiden kustannusten mukaisesti. Tarpeen mukaan käännätämme myös käännöspalvelussa kauppakirjat halutulle kielelle. Käännöshinta vaihtelee tekstin määrästä riippuen n. 100 – 300 euroa.

Kauppakirjan ehdot pyritään aina laatimaan sekä myyjän että ostajan etuja tasapuolisesti ajaen.

 

Laadimme myös vuokrattavan asunnon vuokrasopimuksen hintaan 150 euroa + mahdolliset asiakirjakulut. Luottotietojen tarkastamisesta perimme 10 euroa samassa yhteydessä.

Kiinteistön hallinnanjakosopimuksen hinta on alkaen 390 euroa + mahdolliset asiakirjakulut.

Kysy tarjousta myös perukirjan laatimisesta sekä kiinteistö- ja rakennusrasitesopimuksista.
Hinnat sis. alv:n 24 %.

Teemme yhteistyötä Asianajotoimisto Fenno Oy:n kanssa. Asian lajista riippuen, voimme tarvittaessa pyytää asianajotoimistoa ottamaan yhteyttä asiakkaaseemme.