Kontuhaku

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

OSTOTOIMEKSIANTO – KOTEJA KIVEN ALTA PIILOSTA?

Koti ja Konnulla on paljon ostajia, jotka hakevat tietyltä asuinalueelta eli ”konnulta” uutta kotia. Laitamme heille tietoja, kun sopiva kohde löytyy. Ostajamme saavat tietoa uusista kohteista ennen muita. Palvelun avulla ovatkin useat asiakkaamme löytäneet itsellensä mieluisan omakotitalon tai asunto-osakkeen. Myös asuntosijoittajat ovat hyötyneet palvelustamme. Liity sinäkin kodin etsijöiden joukkoon!

MITÄ MAKSAA?

Palkkiomme Kontuhaku-ostotoimeksiannon suorittamisesta on vain 3,00 % velattomasta kauppahinnasta ja kuitenkin vähintään 2.500 euroa (sis. alv 24 %). Ostaja maksaa palkkion toteutuneen kaupan yhteydessä. Myyjä ei maksa mitään palkkiota. Välittäjä osallistuu kanssasi hinnan tinkimiseen, jolloin hankittava kohde usein onkin normaalia edullisempi.

Mikäli emme löydä kriteerisi täyttävää kohdetta, niin tällöin ei peritä palkkiota eikä muita maksuja. Jos kuitenkin tarvittavia asiakirjoja on jostain kohteesta tilattu ja nämä on sovittu maksettavaksi myyjän ja ostajan kesken, niin tällöin veloitus tapahtuu toteutuneiden kustannusten mukaisesti sopimuksen päättyessä.

MITEN TOIMITAAN?

Kriteerit täyttävän kohteen löytyessä, saat tästä sähköpostiisi perustiedot ja usein myös muutaman valokuvan nähtäväksesi. Mikäli kohde kiinnostaa, sovitaan yksityisesittely. Tällöin ei asunnon omistaja ole itse paikalla, vaan on valtuuttanut välittäjän esittelemään tilat. Tutustuminen on tällöin avointa ja rohkeaa; kaikki kommentointi ja kritisointi on helpompaa. Mikäli kohde ei ole se oikea, niin ei hätää: tästä ei sinulle aiheudu kustannuksia ja siirrytään etsimään seuraavaa.

Kun se oikea löytyy, niin välittäjämme hoitaa tästä kaupan sinulle, laatien täsmällisen kauppakirjan ja huolehtien kaikesta kaupantekoon liittyvästä sekä myös tarvittavasta kaupanteon jälkihoidosta.
Kontuhaku voi kohdistua mihinkä tahansa ostettavaan kiinteistöön tai asunto-osakkeeseen: kerros- ja rivitalohuoneistot, omakoti- ja paritalot, rakennustontit, maa- ja metsätilat jne.

TEE KONTUHAKU!

Kontuhaku käynnistyy näin: Täytä alla oleva lomake ja lähetä se meille. Täytettyäsi hakutiedot lomakkeelle saat halutessasi sähköpostiisi esitäytetyn toimeksiantosopimuksen, jonka voit meille palauttaa skannattuna. Lain ja hyvän välitystavan mukaisesti, tulee sopimuksen olla kirjallinen ja allekirjoitettu. Saat tästä tarkemmat tiedot sähköpostiisi. Voit myös ottaa yhteyttä välittäjäämme ja hän tulee tekemään Kontuhaun OSTOTOIMEKSIANTO-sopimuksen vaikka kotonasi.

Toivottu asuinalue/alueet *

Asuntotyyppi *

Hintaluokka

Rakennusvuosi

Asuinpinta-ala vähintään

Makuuhuoneita vähintään

Muuta esim. oma sauna, autopaikka, ei portaita yms.

Nimi *

Puhelinnumero *

Sähköposti *

Tietosuojalain ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679/EU) mukainen yhdistetty Tietosuojaseloste- ja informointiasiakirja löytyy sivun alaosasta.