Palkkiohinnasto

MYYNTI-JA OSTOTOIMEKSIANTOJEN PALKKIOT

 ASUNTO-OSAKKEET 3,9%  MINIMI 3.000€ +ASIAKIRJAT +MEDIAMAKSU 150€
 KIINTEISTÖT 4,2%  MINIMI 3.000€  +ASIAKIRJAT
+MEDIAMAKSU
150€
 KONTUHAKU- OSTOTOIMEKSIANTO 3,0%  MINIMI 2.500€    
 OSTOVÄLITYS  1,5% MINIMI 1.500€  +ASIAKIRJAT  

 

ASUNTO-OSAKKEET

Listahintaiset myyntivälityspalkkiomme ovat 3,9% asunto-osakkeiden velattomasta kauppahinnasta.  Minimipalkkiomme on kuitenkin aina vähintään 3.000 euroa.

 

Hintamme eivät ole kiveen hakatut eli teemme aina sinulle henkilökohtaisen välitystarjouksen. Pyrimme aina siihen, että saamme solmituksi molempia osapuolia miellyttävän toimeksiantosopimuksen. Tärkeää on, että asiakkaanamme saat kokonaisvaltaisen välityspalvelun erinomaisella hinta-laatusuhteella. Tämä on mahdollista, koska meillä ei asuntosi huku ”asuntomassaan”, josta kuulee joskus alalla puhuttavan.

Meillä jokainen edustajamme hoitaa pääsääntöisesti itse kaikki asiakkaansa alusta loppuun saakka, aina toimeksiantosopimuksen tekemisestä kauppakahvien pöytään tarjoiluun. Usein kun jaettu vastuu on yhtä kuin ei vastuuta.

Kaupanteon yhteydessä perimme lisäksi todelliset aiheutuneet asiakirjakustannukset. Näitä ovat asunto-osakekaupan yhteydessä yleisesti isännöitsijäntodistus + liitteet (hinta Jyväskylässä n. 90 – 150 euroa koko paketille) sekä mahdollinen kaupantekohetkelle tarvittava lainaosuuslaskelma (n. 50 – 90 euroa). Asiakkaana sinun tulee huomioida, että hyvän välitystavan mukaisesti ei isännöitsijäntodistus saa olla kolmea kuukautta vanhempi kaupantekohetkellä. Mikäli myyntiaika on pitkittynyt, tarvitaankin usein tuore isännöitsijäntodistus kaupantekohetkelle. Liitteitä ei yleensä tarvitse uusia.

 

KIINTEISTÖT

Listahintaiset myyntivälityspalkkiomme ovat 4,2% kiinteistöjen toteutuvasta kauppahinnasta. Minimipalkkiomme on kuitenkin aina vähintään 3.000 euroa.

Kiinteistön myyntitoimeksiantoa varten tarvitaan aina vähintään kiinteistörekisteri- ja karttaote sekä lainhuuto- ja rasitustodistukset. Muita lisäksi tarvittavia asiakirjoja voivat olla esim. vuokrakiinteistön vuokraoikeuden rasitustodistus sekä vuokraoikeustiedot. Kaupantekopäivälle tarvitaan aina tuoreet em. asiakirjat (tuore karttakuva ei ole välttämätön). Näistä aiheutuva kuluerä on yleensä n. 50 – 100 euroa. Muita mahdollisia kustannuksia voi syntyä esim. tarvittavien rakennuslupa-asiakirjojen hankkimisesta. Myyjä voi valtuuttaa välittäjän hankkimaan kaikki em. asiakirjat.

Lisäksi laskutamme kohteista ns. mediamaksun. Eli mikäli toimeksianto päättyy ilman kauppaa, laskutamme em. asiakirjakustannusten lisäksi mediamaksun 150 euroa.

 

KONTUHAKU

Kontuhaussa eli ostotoimeksiannossa välityspalkkio on 3,0% velattomasta kauppahinnasta ja aina vähintään 2.500 euroa. Asiakirjat pyydetään myyjältä. Jos niitä jostain syystä joudutaan itse hankkimaan, niin kuluista sovitaan erikseen yhdessä ostajan kanssa.  Ks. tästä lisää ”Kontuhaku” -sivun alta.

 

OSTOVÄLITYS

Ostovälityksen välityspalkkio on 1,5% velattomasta kauppahinnasta ja vähintään 1.500 euroa. Ostovälitys eroaa Kontuhausta siten, että sopimus koskee kaikkia kohteita, myös julkisessa myyynnissä olevia. Tarkemmin ostovälitykseen voit perehtyä Palvelumme/Ostovälitys -sivulla.

Kaikki maksut laskutetaan kaupantekotilaisuudessa ellei ole toisin sovittu. Kaikki hinnat sis. alv:n 24 %.

 

MARKKINOINTI

Markkinoinnin olemme keskittäneet Suomen suurimpiin ja tutkimusten mukaan eniten käytettyihin asunnonhakusivustoihin, jotka ovat Etuovi.com ja Oikotie.fi. Tätä kautta saat myytävälle asunnollesi erittäin kattavan näkyvyyden ja meiltä lisäksi tiedot viikoittaisista  kävijämääristä netissä.

Mikäli myytävä kohde sitä mielestämme vaatii, niin voidaan markkinointia laajentaa myös printtimediaan. Tällöin asiakas maksaa tästä aiheutuvat lisäkustannukset sopimuksen mukaisesti. Kokemukseemme pohjaten voimme tosin todeta, että sanomalehtimarkkinointi ei ole meidän toimeksiantoasiakkaillemme vielä tähän mennessä tuonut juurikaan kauppaa.

Em. nettisivustoilta asiakas saa erittäin laajan tietomäärän valokuvien kera jokaisesta myytävästä kohteesta. Tämä markkinointi onkin nykyaikaista ja kustannustehokasta.