Mikko Hildén

Mikko Hildén, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja

hilden-mikko-etuovi

“Olen kiinteistönvälittäjän työssäni kuluneiden vuosien aikana päässyt olemaan osallisena lukuisten ihmisten elämän suurimmissa kaupoissa – asuntokaupoissa. Olen saanut välittää kiinteistöjä sekä asunto-osakkeita. Asuntoja on myös etsitty ja löydetty ostotoimeksiantoina, ja vuokrasopimuksia solmittu.

Työstäni olen saanut runsaasti hyvää palautetta. Tässä on korostettu joustavuuttani toimeksiantosopimusten aikana sekä ammatti- ja asiantuntijamaista otetta työnkuvaan. Asiakkaat ovat asuntoesittelyissäni ilahtuneet erityisesti siitä, että kerrankin välittäjä kertoi kaiken oleellisen myyntikohteesta, eikä vain tyytynyt ojentamaan myyntiesitettä.

Vahvuuksiani ovat erityisesti:

  • kiinteistö- ja asuntojuridiikan hyvä hallinta,
  • rakennustekninen tietämys (joka tärkeää eritoten omakotitalokiinteistöissä, joissa asiat tulee osata kertoa/avata asiakkaalle -> helpottaa ostopäätöstä!) ja kuntotarkastusten ymmärtäminen/ “tulkkaus”,
  • asiakaslähtöinen ote työntekoon ja myös ostajan edun ajaminen asuntokaupassa,
  • realistinen hintanäkemys tämän päivän asuntomarkkinoilla,
  • rento ote vaativaan työnkuvaan!

Olen suorittanut kiinteistönvälittäjän ammattitutkinnon (KiAT) sekä suorittanut vaativan laillistetun kiinteistön- ja vuokranvälittäjän kokeen (LKV & LVV).

Lisäksi olen Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja, eli voin vahvistaa kiinteistökaupan.

Ammattitaitoani pidän yllä alan kirjallisuutta lukemalla, seuraamalla median tapahtumia asunto- ja kiinteistömarkkinoilla sekä yleistä asuntotarjontaa säännöllisesti katsastaen.

Olen lisäksi kiinteistönvälittäjä 3. polvessa. Isoisäni Vilho Hildén toimi Jyväskylässä ja Keski-Suomessa kiinteistönvälittäjänä 60- ja 70 -luvulla, välittäen mm. lukuisia maa- ja metsätiloja sekä omakotitaloja.

Vapaa-aikani kuluu Muuramessa rintamamiestaloamme asuttaen, kunnostaen ja remontoiden, pihapiiriä ja kasvillisuutta hoitaen, eteläsavolainen emäntä, Edith -tyttönen ja kaksi mopsia touhussa mukana”.

Kun siis haluat hyvän ja myyvän asiantuntijavälittäjän asunnollesi, ota minuun yhteyttä!

Puhelin: 045 861 4477
Sähköposti: mikko.hilden(at)kotijakontu.fi

 

Mikko on myös Keski-Suomen Kannustalo -talomyyjä

mikko.hilden@kannustalo.fi

050 304 2269

 

 

 

 

 

Usein uuden kodin etsintä alkaa vanhan asunnon myymisellä. Soita minulle, niin tulen antamaan sinulle ILMAISEN asuntoarvion ja KIRJALLISEN välitystarjouksen. Tai lähetä alla olevat tiedot, niin otan sinuun yhteyttä ensitilassa. Tästä se myynti alkaa!

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero *

Osoite

Asuntotyyppi

Huoneiden lukumäärä

Asunnon neliömäärä

Viesti

Tietosuojalain ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679/EU) mukainen yhdistetty Tietosuojaseloste- ja informointiasiakirja löytyy sivun alaosasta.