Saul Lintupuu

Saul Lintupuu, LKV, LVV, NTM, Vastaava hoitaja

 

saul-etuovi

“Olen tehnyt pitkän uran valtakunnallisten ajankohtais- ja uutisohjelmien kuvaajana ja tv-mainonnan sekä markkinoinnin ammattilaisena -80 luvulta alkaen. Siitä on ollut hyötyä myös nykyisessä työssäni kiinteistönvälittäjänä. Asuntojen myyntihän on ennen kaikkea markkinoinnin osaamista ja henkilökohtaista myyntityötä.

Olen suorittanut LKV ja LVV -kokeen lisäksi NTM-koulutuksen. Tämä ammattikorkeakoulun järjestämä näyttötutkintomestarikoulutus antaa valmiudet alan ammattitutkintojen järjestämiseen ja kehittämiseen (esim. KiAT). Tällä hetkellä opiskelen YKV-tutkintoa, joka valmistuu 2018.

Vapaa-aikana käyn kirppareilla ja huutokaupoissa, kaikki vanha kiinnostaa. Rentoudun myös mökillä kasvimaata mylläten tai rakennuksia korjaillen. Mökki on Luhangassa, joten jos sieltä haluat myydä tai ostaa, niin soittelepa ihmeessä!

Puhelin: 0458 856 456
Sähköposti: saul.lintupuu(at)kotijakontu.fi

 

Usein uuden kodin etsintä alkaa vanhan asunnon myymisellä. Soita minulle, niin tulen antamaan sinulle ILMAISEN asuntoarvion ja KIRJALLISEN välitystarjouksen. Tai lähetä alla olevat tiedot, niin otan sinuun yhteyttä ensitilassa. Tästä se myynti alkaa!

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero *

Osoite *

Asuntotyyppi *

Huoneiden lukumäärä *

Asunnon neliömäärä

Viesti