Yhteistyökumppanit

Tarkastustalo Oy

KOSTEUS- JA KUNTOKARTOITUKSET

Yhteistyökumppanimme on Keski-Suomen Tarkastustalo Oy. Heillä olemme teettäneet jo kymmeniä kuntotarkastuksia (AKK) asuntokauppojen yhteydessä. Tarkastuksessa tuotetaan täysin puolueetonta tietoa asuntokaupan osapuolille tarkastettavasta kohteesta. Kuntotarkastus suoritetaan aina alan suoritusohjeen (KH 90-00394, LVI 01-10414) mukaisesti.

Kuntotarkastus tehdään useimmiten myyjän ja ostajan lukuun, jolloin kumpikin osapuoli toimii tarkastuksen toimeksiantajina. Tarkastus maksetaan myös puoliksi myyjän ja ostajan kesken. Tämä järjestely on tärkeää molempien osapuolten oikeusturvan kannalta.

Asuntokaupan välittäjänä pyrimme aina olemaan läsnä jokaista tarkastusta suoritettaessa, mutta emme
toimi koskaan tarkastuksen tilaajana/toimeksiantajana. Voimme siis suositella Keski-Suomen Tarkastustaloa tarkastuksen tekijänä, mutta tarkastava taho kuitenkin valitaan aina yhdessä myyjän ja ostajan kesken.

http://www.tarkastustalo.fi/kuntotarkastus-akk

 

SISUSTUSSUUNNITTELU

Jotta onnistuisit kerralla! Suosittelemme yhteistyökumppaniamme K-Rauta Seppälä kun suunnittelet uuden tai vanhan asunnon ilmeen muutosta. Asiakkaanamme saat ammattitaitoisen ilmaisen sisustussuunnitteluajan  ja  lisäksi alennusta suunnitelmiin sisältyvistä sisustustuotteista. Pyydä talouskohtainen lahjakortti välittäjältämme!

https://www.k-rauta.fi/kaupat/seppala

 

 

Ylikraka, Tuukka Haaranenfenno-logo-4-vari-final

LAKIASIAIN YHTEISTYÖKUMPPANI

Vaativammissa varallisuuteen, perintöasioihin ja oikeusturvaan liittyvissä asioissa suosittelemme Asianajotoimisto Fenno Oy:tä. He ovat perehtyneet erityisesti asuntokaupan kysymyksiin ja ongelmiin. Tilatessasi palveluja mainitse meidät! Yhteyshenkilönämme siellä on Tuukka Haaranen.

http://www.fennolaw.fi/henkilomme/lakimiehet-asiantuntijat