Valokuvaus ja kopterikuvaus

ASUNTO MYYDÄÄN (mieli)KUVILLA

Ostopäätös tehdään yleensä aina ensivaikutelman perusteella. Ensivaikutelma muodostuu pääasiallisesti valokuvien tai videoiden perusteella.

VALOKUVAUSimg2713249878853884273[1]

Valokuvauksessa pätee aina ”less is more” eli vähemmän on enemmän. Mitä selkeämpi on asunnon yleisilme, sitä houkuttelevampi ja valokuvauksellisempi se voi olla. Aina ostajat eivät osaa nähdä metsää puilta, joten on tärkeää että tuodaan vain olennainen osa asunnosta esille, eikä kaikkea sitä tavaramäärää joka ihmisellä usein on kotona ympärillänsä. Välittäjämme antavat aina neuvoja pientä ”stailausta” ja valokuvausta varten.

Aina ei tarvita edes pintaremonttia, vaan kunnon kuuraus ja tavaroiden sullominen kaappeihin tai vintille riittävät tekemään asunnosta houkuttelevan. Repsottavat tapetit ja puuttuvat jalka- ja kattolistat toki kannattaa fiksata, ennen kuin asuntoa aletaan myymään. Ostaja kiinnittää usein huomionsa ensin epäkohtiin eikä välttämättä kauniiseen keittiökaapistoon. Hän muodostaa käsityksensä myytävän kohteen arvosta sen epäkohtien perusteella, jolloin uusitut keittiökaapistot ovatkin äkkiä huono sijoitus asunnon arvonnousumielessä.

KOPTERIKUVAUS

Ilmakuvaus on osa nykyaikaista asuntokauppaa. Jo markkinointivaiheessa luotu teknisesti loistava kuvamateriaali kohteesta ympäristöineen houkuttelee ostamaan. Käytössämme on oma kuvauskopteri ammattimaisella kuvan laadulla ja kuvaustaidolla. Kuvaamme kohteen ja lisäämme sen myynnin avuksi kohteen nettisivuille. Palvelun hinta erikseen tilattuna on 250€ (sis. alv 24%) + matkat. Hintaan sisältyy max. 5 ilmakuvaa kohteesta.