Jenni Ylämäki

Myyntineuvottelija

”Kiinnostukseni asuntoja kohtaan heräsi jo nuorena, heti peruskoulun päätyttyä vuonna 2002, jolloin aloitin maalarin opinnot ja pääsin toteuttamaan ihmisten unelmia juuri heidän näköisistä kodeistaan. Vuosien varrella olen nähnyt tuhansia erilaisia asuntoja, ollut tekemässä niiden muutostöitä, opiskellut lisää ja tutustunut eri-ikäisten rakennusten tyypillisiin rakennustapoihin. Maalarimestarin koulutus ja pitkä työkokemukseni rakennustyömailla ovatkin valttikorttejani myös asuntojen välittämisessä, sillä tiedän mitä myyn, näen asuntojen potentiaalin ja osaan myös auttaa ostajia hahmottamaan, miten kodista saisi juuri sen oman unelmien kodin. Myös pieniin tai isompiin myyntiä edistäviin korjauksiin saat ammattitaitoisen mielipiteen ja stailausvinkkejäkin asunnon kuvausta ja näyttöjä varten tarvittaessa löytyy. Teen työtäni täydellä sydämelläni ja haluan auttaa asuntoasioissasi aina oman kodin myymisestä sen unelmien kodin löytämiseen.

Juureni ovat Uuraisilla ja arvostan maalaismaisemaa ja omaa rauhaa, vaikka elämä sieltä on jo vuosia sitten rajan yli Tikkakoskelle kuljettanutkin. Vapaa-ajan ohjelmasta vastaa kaksi alakouluikäistä poikaa ja maalarin työstä on tullut myös harrastus, vanhat talot ja niiden entisöiminen, asuntojen näyttävät pintaremontit sekä eri ikäisten ja näköisten asuntojen kokonaisvaltainen sisustaminen on lähellä sydäntäni.

Puhelin: 040 746 6774
Sähköposti: jenni.ylamaki(at)kotijakontu.fi

Usein uuden kodin etsintä alkaa vanhan myymisellä. Soita minulle, niin tulen antamaan sinulle ILMAISEN asuntoarvion ja KIRJALLISEN välitystarjouksen. Tai lähetä alla olevat tiedot, niin otan sinuun yhteyttä ensi tilassa. Tästä se myynti alkaa!

  Nimi *

  Sähköposti *

  Puhelinnumero *

  Osoite

  Asuntotyyppi

  Huoneiden lukumäärä

  Asunnon neliömäärä

  Viesti

  Tietosuojalain ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679/EU) mukainen yhdistetty Tietosuojaseloste- ja informointiasiakirja löytyy jäljempää.