Pekka Lång

Pekka Lång, myyntineuvottelija

”Olen elämäni aikana toiminut useissa eri tehtävissä myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun saralla. Monipuolinen kokemukseni tarjoaa mahdollisuuden tarkastella asuntokauppaan liittyviä asioita riittävän laajakatseisesti. Minulla on vuosikymmenten kokemus eri myyntialoilta ja yrittäjyydestä. Olen tavannut suuren joukon asiakkaita ja saanut palvella heitä kaikissa kaupankäyntiin liittyvissä asioissa. Ammattitaitoani pidän yllä eri kursseihin ja koulutuksiin osallistumalla. Harrastuksina on luonnossa ja vesillä liikkuminen sekä kotona nikkarointi. Asun Jämsänkoskella joten myös Jämsän seutu on minulle hyvin tuttua.”

Puhelin: 040 595 6331

Sähköposti: pekka.lang(at)kotijakontu.fi

Usein uuden kodin etsintä alkaa vanhan asunnon myymisellä. Soita minulle, niin tulen antamaan sinulle ILMAISEN asuntoarvion ja KIRJALLISEN välitystarjouksen. Tai lähetä alla olevat tiedot, niin otan sinuun yhteyttä ensitilassa. Tästä se myynti alkaa!

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero *

Osoite

Asuntotyyppi

Huoneiden lukumäärä

Asunnon neliömäärä

Viesti

Tietosuojalain ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679/EU) mukainen yhdistetty Tietosuojaseloste- ja informointiasiakirja löytyy jäljempää.