Kontuarvio

PYYDÄ ILMAINEN ARVIO JA KIRJALLINEN VÄLITYSTARJOUS!

Koti ja Konnun välittäjillä on vahva kokemus kiinteistönvälityksestä, erityisesti asuntojen arvioinnista ja myynnistä. Asunnon hintaan vaikuttaa eniten se missä ”konnulla” asunto sijaitsee. Siksi puhumme Kontuarviosta.

Lähetä alla olevat tiedot meille, niin tulemme tekemään sinulle kirjallisen arvion, joka sisältyy välitystarjoukseemme. Ilmainen arvio ja kirjallinen välitystarjous!SAMSUNG DIGITAL CAMERA

LAHJAKORTTI
Saat myös halutessasi yhteistyökumppanimme lahjakortin välittäjältämme. Se sisältää yhden sisustussuunnitteluajan (arvo 250€) ja siihen liittyvät sisustustuotteet 15% alennuksella Jyväskylän K-Rauta Seppälästä. Voit käyttää lahjakortin stailaamalla nykyistä kotiasi tai säästää sen uuden kodin sisustamiseen. Pienellä stailauksella voit saada kodistasi tonneja ylimääräistä myynnissä – jopa välityspalkkiomme verran! Tämän ovat monet asiakkaamme jo testanneet!

Mutta täytä nyt alla oleva yhteydenottopyyntö ja kiinteistönvälittäjämme ottaa Sinuun yhteyttä.

Saat Koti ja Konnusta täyden palvelun: huippuvalokuvat ja kiinnostavat tekstit kohteestasi sekä ahkeran työn kohteesi myymiseksi parhaaseen hintaan! Mutta – arvio ensin – ja kun haluat: laitetaan asuntosi tehomyyntiin!

  Tarkka osoite *

  Asuntotyyppi

  Huoneiden lukumäärä

  Asuinpinta-ala

  Muuta esim. tehdyt remontit

  Nimi *

  Puhelinnumero *

  Sähköposti *

  Tietosuojalain ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679/EU) mukainen yhdistetty Tietosuojaseloste- ja informointiasiakirja löytyy sivun alaosasta.