Kauppa- ja asiakirjapalvelut

KUN TEET ITSE KAUPAT

Koti ja Kontu laatii puolestasi kauppakirjat myös itse tehtäviin kiinteistö- ja asunto-osakekauppoihin. Tätä varten pyydämme sinulta tarvittavan aineiston myytävästä tai ostettavasta kohteesta. Vastaavasti voit myös valtuuttaa välittäjämme hoitamaan asian puolestasi.

Kiinteistökauppakirjan hinta on 400-500 euroa ja asunto-osakekaupoissa 300-400 euroa. Hinta riippuu arviointityön laajuudesta. Lisäksi laskutetaan tarvittavat asiakirjat (esim. isännöitsijäntodistus liitteineen, kiinteistörekisteriote, lainhuuto- ja rasitustodistukset sekä mahd. muut tarvittavat asiakirjat) toteutuneiden kustannusten mukaisesti. Tarpeen mukaan käännätämme kauppakirjat halutulle kielelle. Käännöshinta vaihtelee tekstin määrästä riippuen n. 100 – 300 euroon.

Kiinteistökaupassa saat myös kaupanvahvistuksen kauttamme. Sen hinta on lakisääteisesti määrätty ja on nyt 120€/kiinteistö.

Kauppakirjan ehdot pyritään aina laatimaan sekä myyjän että ostajan etuja tasapuolisesti ajatellen.

Laadimme myös vuokrattavan asunnon vuokrasopimuksen hintaan 150 euroa + mahdolliset asiakirjakulut. Luottotietojen tarkastamisesta perimme 10 euroa samassa yhteydessä.

Kiinteistön hallinnanjakosopimuksen hinta on alkaen 390 euroa + mahdolliset asiakirjakulut.

Kysy tarjousta myös perukirjan laatimisesta sekä kiinteistö- ja rakennusrasitesopimuksista.
Hinnat sis. alv:n 24 %.

Teemme yhteistyötä Asianajotoimisto Fenno Oy:n kanssa. Asian lajista riippuen, voimme tarvittaessa pyytää asianajotoimistoa ottamaan yhteyttä asiakkaaseemme.