Kontuhaku

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

OSTOTOIMEKSIANTO KONTUHAKU – KOTEJA KIVEN ALTA PIILOSTA?

Koti ja Konnulla on paljon ostajia, jotka hakevat tietyltä asuinalueelta eli ”konnulta” uutta kotia. Laitamme heille sähköpostilla tietoja, kun sopiva kohde löytyy. Ostajamme saavat tietoa uusista kohteista ennen muita. Palvelun avulla useat asiakkaamme ovat löytäneet itsellensä mieluisan omakotitalon tai asunto-osakkeen. Myös asuntosijoittajat ovat hyötyneet palvelustamme. Liity sinäkin kodin etsijöiden joukkoon!

MITÄ MAKSAA?

Palkkiomme Kontuhaku-ostotoimeksiannon suorittamisesta on vain 3,00 % velattomasta kauppahinnasta ja kuitenkin vähintään 3.000 euroa (sis. alv 24 %). Ostaja maksaa palkkion toteutuneen kaupan yhteydessä. Myyjä ei maksa mitään palkkiota, jolloin hankittava kohde usein onkin ostajalle normaalia edullisempi. Mikäli emme löydä kriteerisi täyttävää kohdetta, niin tällöin ei peritä palkkiota.

MITEN TOIMITAAN?

Kriteerit täyttävän kohteen löytyessä, saat tästä sähköpostiisi perustiedot ja usein myös muutaman valokuvan nähtäväksesi. Mikäli kohde kiinnostaa, sovitaan yksityisesittely. Tällöin ei asunnon omistaja ole itse paikalla, vaan on valtuuttanut välittäjän esittelemään tilat. Tutustuminen on tällöin avointa ja rohkeaa; kaikki kommentointi ja kritisointi on helpompaa. Mikäli kohde ei ole se oikea, niin ei hätää: tästä ei sinulle aiheudu kustannuksia ja siirrytään etsimään seuraavaa.

Kontuhaku voi kohdistua mihinkä tahansa ostettavaan kiinteistöön tai asunto-osakkeeseen: kerros- ja rivitalohuoneistot, omakoti- ja paritalot, rakennustontit, maa- ja metsätilat jne.

TEE KONTUHAKU!

Kontuhaku käynnistyy näin: Täytä alla oleva lomake ja lähetä se meille. Paluupostissa saat ohjeet, joilla teemme yhdessä E-asiointiimme sähköisen toimeksiantosopimuksen. Sopimus allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla (sähköinen tunnistautuminen).

Voit myös ottaa yhteyttä suoraan välittäjäämme ja hän tulee tekemään Kontuhaun OSTOTOIMEKSIANTO-sopimuksen vaikka kotonasi.

  Toivottu asuinalue/alueet *

  Asuntotyyppi *

  Hintaluokka

  Rakennusvuosi

  Asuinpinta-ala vähintään

  Makuuhuoneita vähintään

  Muuta esim. oma sauna, autopaikka, ei portaita yms.

  Nimi *

  Puhelinnumero *

  Sähköposti *

  Tietosuojalain ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679/EU) mukainen yhdistetty Tietosuojaseloste- ja informointiasiakirja löytyy sivun alaosasta.