Ostotarjous

Tee ostotarjouksen luonnos tällä lomakkeella haluamastasi kohteesta.

Lomakkeen lopussa on muuta huomioitavaa kenttä, johon voit täydentää halutessasi vapaamuotoisesti ostotarjouksen tietoja.

Välittäjämme siirtää tähän ostotarjouslomakkeeseen tallentamasi tiedot Kivi-kiinteistönvälitysjärjestelmämme E-asiointiin sen jälkeen, kun olet lähettänyt tämän.  E-asioinnista saat linkin sähköpostiisi, jonka kautta voit lopullisesti hyväksyä  omilla verkkopankkitunnuksillasi ostotarjouksesi.

Ostotarjous

Tarjoudun/tarjoudumme ostamaan alla mainitun kohteen jäljempänä mainituin ehdoin. Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia kenttiä.

  Kohde

  Kohteen tarkka osoite *

  Postinumero ja toimipaikka *

  Ehdot

  Kaupan ehdot

  Kauppahinta € *

  Mikäli tarjouksen kohteena on asunto-osake, tarjottu kauppahinta on kokonaishinta eli ns. velaton hinta, joka sisältää mahdollisen huoneistokohtaisen yhtiölainaosuuden

  Maksuaikataulu ja maksutapa

  Käteiskauppa. Kauppahinta maksetaan kokonaisuudessaan kaupantekotilaisuudessaMaksuehtoinen kauppa

  Maksuaikataulu ja maksutapa

  Omistusoikeus siirtyy ja osakekirja luovutetaan siirtomerkinnöin varustettuna tai kiinteistön osalta panttikirjat luovutetaan lainoittamattomina kauppahinnan tultua kokonaisuudessaan maksetuksi.

  Kohteen hallintaoikeus siirtyy / kohde vapautuu ostajalle viimeistään *

  Yhtiövastikkeesta ja yhtiölle suoritettavista maksuista tai kiinteistöön kohdistuvista maksuista vastaa ostaja

  omistusoikeuden siirtymisestä alkaenhallintaoikeuden siirtymisestä alkaen

  Kauppakirja allekirjoitetaan viimeistään

  Kaupan edellytyksenä on

  Lainan saanti päivämäärään mennessä:

  Oman asunnon myynti päivämäärään mennessä:

  Kosteusmittaus / kuntotarkastus, jonka kustannuksista vastaa:

  Jos edellä mainitussa ilmenee asunnon ikä ja vastaavat seikat huomioon ottaen sellaisia merkittäviä vikoja tai puutteellisuuksia, joista ostaja ei ole aiemmin ollut tietoinen, on ostajalla oikeus vetäytyä kaupasta ilman seuraamuksia.

  Muut ehdot

  Vakiokorvaus

  Mikäli ostotarjouksen tekijä kieltäytyy tekemästä lopullista kauppaa myyjän hyväksyttyä tarjouksen, tarjouksen tekijä sitoutuu maksamaan myyjälle vakiokorvauksena (€):

  Euroa

  Vakiokorvauksen suuruus voi olla asunto-osakkeissa enintään 4 % tarjotusta kauppahinnasta ja kiinteistöissä enintään 10 % tarjotusta kauppahinnasta. Mikäli myyjä kieltäytyy tekemästä hyväksymänsä tarjouksen mukaista kauppaa, myyjä sitoutuu maksamaan ostotarjouksen tekijälle vastaavan vakiokorvauksen. Vakiokorvauksen määrä on korvauksen yläraja, joten osapuolilla ei ole oikeutta saada korvausta todellisesta vahingosta, vaikka se olisi vakiokorvausta suurempi. Kiinteistökaupan osalta vakiokorvauksen sitovuus edellyttää kaupanvahvistajan vahvistamaa ostotarjousta

  Olen lukenut ja ymmärtänyt vakiokorvauksen merkityksen
  EiKyllä

  Suoritan / suoritamme varainsiirtoveron kaupantekotilaisuudessa, kun kyseessä on osakehuoneiston kauppa
  EiKyllä

  Ensiasunnon ostajan nimi:

  Ensiasunnon ostajan nimi:

  Mihin päivämäärään saakka tarjous on voimassa: *

  Kello: *

  Tarjouksen tekijän yhteystiedot

  Paikka ja päivämäärä *

  Tarjouksen tekijän nimi / tekijöiden nimet *

  Katuosoite *

  Postinumero ja -toimipaikka *

  Puhelinnumero *

  Sähköposti *

  Muuta huomioitavaa

  Asuntoa myyvä kiinteistönvälittäjämme ottaa teihin yhteyttä tarjouksen saatuaan mahdollisimman pian varmentaakseen ostotarjouksen, jonka jälkeen siitä tulee lopullisesti tarjoajaa sitova. Tarjous tulee lopullisesti osapuolia sitovaksi myyjän hyväksyttyä sen.

  Tietosuojalain ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679/EU) mukainen yhdistetty Tietosuojaseloste- ja informointiasiakirja löytyy sivun alavalikosta.

  Annan suostumukseni siihen, että välitysliike saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)