Perikuntien palvelut

PERIKUNTA ASIAKKAANA

Teemme perikunnalle helpoksi asunto-osakkeiden ja kiinteistöjen arviointi- sekä myyntiprosessin. Perukirjaa varten saatte meiltä ajantasaisen reaaliarvion asuinjäämistöstä. Ei ole suinkaan samantekevää verotuksellisesti mikä asunnon arvo on perukirjassa! Olemme erikoistuneet perikuntien asunnon myynteihin ja pidämme myyjää ajan tasalla koko myyntivaiheen ajan. Opastamme perikuntaa asunnon myyntiä varten tarvittavien dokumenttien hankinnassa, ja neuvomme esim. kiinteistön selvennyslainhuudon hakemisessa Maanmittauslaitoksella (MML) ja perukirjan vahvistamisesta Digi- ja väestötietovirastossa (DVV), jotka selkeyttävät myyntivaihetta.

VALTUUTUS

Perikunnan osakkaat voivat valtuuttaa Koti ja Kontu LKV:n kiinteistönvälittäjän  toimimaan puolestaan kokonaisvaltaisesti asunnon myymiseksi, jolloin asioiden hoitaminen on helppoa esim. asuttaessa eri puolilla Suomea.

ARVIOKIRJAHINNASTO

Koti ja Kontu laatii viralliset arviokirjat asunto-osakkeista sekä kiinteistöistä. Asunto-osakkeen kirjallinen arviokirja maksaa meillä 300-400 euroa + mahd. asiakirjakulut. Kiinteistön kirjallisen arviokirjan hinta on 400-500 euroa + mahd. asiakirjakulut. Hinta riippuu kohteen arviointityön laajuudesta.

Mutta huomaa! Jos annatte kohteen myöhemmin meille myyntiin 6 kk:n kuluessa arviosta, niin hyvitämme arviokirjapalkkion kokonaan myyntitoimeksiantopalkkiossa!

Ottanette siis heti yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja mainitkaa kohdassa muuta: ”perikunta”!

  Tarkka osoite *

  Asuntotyyppi

  Huoneiden lukumäärä

  Asuinpinta-ala

  Muuta esim. tehdyt remontit

  Nimi *

  Puhelinnumero *

  Sähköposti *

  Tietosuojalain ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679/EU) mukainen yhdistetty Tietosuojaseloste- ja informointiasiakirja löytyy sivun alaosasta.