Yhteistyökumppanit

KOSTEUS- JA KUNTOKARTOITUKSET

Yhteistyökumppanimme on Keski-Suomen Tarkastustalo Oy. Tarkastuksessa tuotetaan täysin puolueetonta tietoa asuntokaupan osapuolille tarkastettavasta kohteesta. Kuntotarkastus suoritetaan aina alan suoritusohjeen (KH 90-00394, LVI 01-10414) mukaisesti.

Kuntotarkastus tehdään useimmiten myyjän lukuun. Kaupan tapahtuessa ostaja yleensä maksaa myyjälle puolet yhdessä sovitusta tarkastuksesta.

Asuntokaupan välittäjänä pyrimme aina olemaan läsnä jokaista tarkastusta suoritettaessa, mutta emme toimi tarkastuksen toimeksiantajana.

http://www.tarkastustalo.fi/kuntotarkastus-akk

SISUSTUSSUUNNITTELU

Jotta onnistuisit kerralla! Suosittelemme yhteistyökumppaniamme K-Rauta Seppälä kun suunnittelet uuden tai vanhan asunnon ilmeen muutosta. Asiakkaanamme saat ammattitaitoisen ilmaisen sisustussuunnitteluajan (arvo 250€)  ja  lisäksi alennusta suunnitelmiin sisältyvistä sisustustuotteista. Pyydä talouskohtainen lahjakortti välittäjältämme!

https://www.k-rauta.fi/kaupat/seppala

Ylikraka, Tuukka Haaranenfenno-logo-4-vari-final

LAKIASIAIN YHTEISTYÖKUMPPANI

Vaativammissa varallisuuteen, perintöasioihin ja oikeusturvaan liittyvissä asioissa suosittelemme Asianajotoimisto Fenno Oy:tä. He ovat perehtyneet erityisesti asuntokaupan kysymyksiin ja ongelmiin. Tilatessasi palveluja mainitse meidät! Yhteyshenkilönämme siellä on Tuukka Haaranen.

http://www.fennolaw.fi/henkilomme