Yhteistyökumppanit

KOSTEUS- JA KUNTOKARTOITUKSET

Yhteistyökumppanimme on Keski-Suomen Tarkastustalo Oy. Tarkastuksessa tuotetaan täysin puolueetonta tietoa asuntokaupan osapuolille tarkastettavasta kohteesta. Kuntotarkastus suoritetaan aina alan suoritusohjeen (KH 90-00394, LVI 01-10414) mukaisesti. Tarkastustalon toiminta on myös valvottua (ISO 9001 sertifikaatti).

Kuntotarkastus tehdään useimmiten myyjän lukuun. Kaupan tapahtuessa ostaja yleensä maksaa myyjälle puolet yhdessä sovitusta tarkastuksesta.

Asuntokaupan välittäjänä pyrimme aina olemaan läsnä jokaista tarkastusta suoritettaessa, mutta emme toimi tarkastuksen toimeksiantajana.

Asuntokaupan kuntotarkastukset & kiinteistöjen kuntoarviot | Jyväskylä, Tampere | Keski-Suomen Tarkastustalo Oy

SISUSTUSSUUNNITTELU

Jotta onnistuisit kerralla! Suosittelemme yhteistyökumppaniamme K-Rauta Seppälä kun suunnittelet uuden tai vanhan asunnon ilmeen muutosta. Asiakkaanamme saat ammattitaitoisen ilmaisen sisustussuunnitteluajan (arvo 250€)  ja  lisäksi alennusta suunnitelmiin sisältyvistä sisustustuotteista. Pyydä talouskohtainen lahjakortti välittäjältämme!

https://www.k-rauta.fi/kaupat/seppala

Ylikraka, Tuukka Haaranenfenno-logo-4-vari-final

LAKIASIAIN YHTEISTYÖKUMPPANI

Vaativammissa varallisuuteen, perintöasioihin ja oikeusturvaan liittyvissä asioissa suosittelemme Asianajotoimisto Fenno Oy:tä. He ovat perehtyneet erityisesti asuntokaupan kysymyksiin ja ongelmiin. Tilatessasi palveluja mainitse meidät! Yhteyshenkilönämme siellä on Tuukka Haaranen.

Tuukka Haaranen – Asianajotoimisto Fenno (fennolaw.fi)