Palkkiohinnasto

MYYNTI-JA OSTOTOIMEKSIANTOJEN PALKKIOT

 ASUNTO

-OSAKKEET

3,9%  MINIMI 3.000€ +ASIAKIRJAT ja MEDIAMAKSU 250€  
 KIINTEISTÖT 4,2% MINIMI 3.000€ +ASIAKIRJAT ja MEDIAMAKSU 250€
 KONTUHAKU 3,0% MINIMI 3.000€    
 OSTOVÄLITYS  1,5% MINIMI 1.500€    

VÄLITYSPALKKIOT

Listahintaiset myyntivälityspalkkiomme ovat 3,9% asunto-osakkeiden velattomasta kauppahinnasta ja 4,2% kiinteistöjen kauppahinnasta.  Minimipalkkiomme on kuitenkin aina vähintään 3.000 euroa.

Hintamme eivät ole kiveen hakatut eli teemme sinulle henkilökohtaisen välitystarjouksen.  Tärkeää on, että asiakkaanamme saat kokonaisvaltaisen välityspalvelun erinomaisella hinta-laatusuhteella. Tämä on mahdollista, koska meillä ei asuntosi huku ”asuntomassaan”, josta kuulee joskus alalla puhuttavan.

ASIAKIRJA- JA MEDIAMAKSU

Lisäksi laskutamme kohteista ns. asiakirja- ja mediamaksun. Se sisältää kaikki kulut (isännöitsijätodistukset liitteineen, maanmittauslaitoksen asiakirjat, netti-ilmoitukset etuovi.com ja oikotie.fi ). Jos meidän kulumme em. ylittyvät, niin mediamaksu on edelleen sama toimeksiantajalle. Mikäli toimeksianto päättyy ilman kauppaa, laskutamme asiakirjakustannukset ja mediamaksun max. 250 euroa.

KONTUHAKU

Kontuhaussa eli ostotoimeksiannossa välityspalkkio on 3,0% velattomasta kauppahinnasta ja aina vähintään 3.000 euroa. Asiakirjat pyydetään myyjältä. Jos niitä jostain syystä joudutaan itse hankkimaan, niin kuluista sovitaan erikseen yhdessä ostajan kanssa.  Ks. tästä lisää ”Kontuhaku” -sivun alta.

OSTOVÄLITYS

Ostovälityksen välityspalkkio on 1,5% velattomasta kauppahinnasta ja vähintään 1.500 euroa. Ostovälitys eroaa Kontuhausta siten, että sopimus koskee kaikkia kohteita, myös julkisessa myyynnissä olevia. Tarkemmin ostovälitykseen voit perehtyä Palvelumme/Ostovälitys -sivulla.

Kaikki maksut laskutetaan kaupantekotilaisuudessa ellei ole toisin sovittu. Kaikki hinnat sis. alv:n 24 %.

NETTIMARKKINOINTI

Markkinoinnin olemme keskittäneet Suomen suurimpiin ja tutkimusten mukaan eniten käytettyihin asunnonhakusivustoihin, jotka ovat Etuovi.com ja Oikotie.fi. Tätä kautta saat myytävälle asunnollesi erittäin kattavan näkyvyyden ja meiltä lisäksi tiedot viikoittaisista  kävijämääristä netissä.

Mikäli myytävä kohde sitä mielestämme vaatii, niin markkinointia voidaan laajentaa myös printtimediaan. Tällöin asiakas maksaa tästä aiheutuvat lisäkustannukset sopimuksen mukaisesti. Kokemukseemme pohjaten voimme tosin todeta, että sanomalehtimarkkinointi ei ole meidän toimeksiantoasiakkaillemme vielä tähän mennessä tuonut juurikaan kauppaa.

Em. nettisivustoilta asiakas saa erittäin laajan tietomäärän valokuvien kera jokaisesta myytävästä kohteesta. Tämä markkinointi onkin nykyaikaista ja kustannustehokasta.