Saul Lintupuu

Saul Lintupuu, ylempi kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, YKV, LKV, LVV, NTM

”Olen tehnyt pitkän uran valtakunnallisten ajankohtais- ja uutisohjelmien kuvaajana ja tv-mainonnan sekä markkinoinnin ammattilaisena. Siitä on ollut hyötyä myös nykyisessä työssäni kiinteistönvälittäjänä. Asuntojen myyntihän on ennen kaikkea markkinoinnin osaamista ja henkilökohtaista myyntityötä.

Koti ja Kontu LKV:n perustin 2011, josta alkaen olen toiminut yritykseni vastaavana hoitajana.

Vahvuuteni kiinteistönvälityksessä ovat:

 • ostajan kohtaaminen, ymmärtäminen ja palvelu
 • asunto-osakkeiden ja kiinteistöjen käyvän arvon arviointi
 • asuntokaupan juridiikka
 • sijoitusasuntojen arviointi
 • perikuntien asuntojen kauppa

Olen suorittanut LKV ja LVV -kokeen lisäksi NTM-koulutuksen. Tämä ammattikorkeakoulun järjestämä näyttötutkintomestarikoulutus antaa valmiudet alan ammattitutkintojen järjestämiseen ja kehittämiseen (esim. KiAT). Vuosina 2017-18 olen opiskellut KIINKOssa ylemmän kiinteistönvälittäjän (YKV) tutkinnon.

Olen myös Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistaja. Vahvistan siten kiinteistöjen, määräalojen ja -osien sekä tonttien kauppoja. Teen myös kauppakirjan tarvittaessa ennen vahvistusta.

Vapaa-aikana rentoudun mökillä kasvimaata mylläten ja rakennuksia korjaillen. Mökki on Luhangassa, joten jos haluat myydä tai ostaa mökkejä tai tontteja, niin soittelepa ihmeessä!

Puhelin: 0458 856 456
Sähköposti: saul.lintupuu(at)kotijakontu.fi

Usein uuden kodin etsintä alkaa vanhan asunnon myymisellä. Soita minulle, niin tulen antamaan sinulle ILMAISEN asuntoarvion ja KIRJALLISEN välitystarjouksen. Tai lähetä alla olevat tiedot, niin otan sinuun yhteyttä ensitilassa. Tästä se myynti alkaa!

  Nimi *

  Sähköposti *

  Puhelinnumero *

  Osoite

  Asuntotyyppi

  Huoneiden lukumäärä

  Asunnon neliömäärä

  Viesti

  Tietosuojalain ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679/EU) mukainen yhdistetty Tietosuojaseloste- ja informointiasiakirja löytyy jäljempää.