Saul Lintupuu

Saul Lintupuu, ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, LVV, NTM, vastaava hoitaja, toimitusjohtaja

”Olen tehnyt pitkän uran valtakunnallisten ajankohtais- ja uutisohjelmien kuvaajana ja tv-mainonnan sekä markkinoinnin ammattilaisena -80 luvulta alkaen. Siitä on ollut hyötyä myös nykyisessä työssäni kiinteistönvälittäjänä. Asuntojen myyntihän on ennen kaikkea markkinoinnin osaamista ja henkilökohtaista myyntityötä.

Vahvuuteni kiinteistönvälityksessä ovat:

  • ostajan kohtaaminen, ymmärtäminen ja palvelu
  • asunto-osakkeiden ja kiinteistöjen käyvän arvon arviointi
  • asuntokaupan juridiikka
  • sijoitusasuntojen arviointi
  • perikuntien asuntojen kauppa

Olen suorittanut LKV ja LVV -kokeen lisäksi NTM-koulutuksen. Tämä ammattikorkeakoulun järjestämä näyttötutkintomestarikoulutus antaa valmiudet alan ammattitutkintojen järjestämiseen ja kehittämiseen (esim. KiAT). Vuosina 2017-18 olen opiskellut KIINKOssa ylemmän kiinteistönvälittäjän (YKV) tutkinnon.

Vapaa-aikana käyn kirppareilla ja huutokaupoissa, kaikki vanha kiinnostaa. Rentoudun myös mökillä kasvimaata mylläten tai rakennuksia korjaillen. Mökki on Luhangassa, joten jos sieltä haluat myydä tai ostaa, niin soittelepa ihmeessä!

Puhelin: 0458 856 456
Sähköposti: saul.lintupuu(at)kotijakontu.fi

Usein uuden kodin etsintä alkaa vanhan asunnon myymisellä. Soita minulle, niin tulen antamaan sinulle ILMAISEN asuntoarvion ja KIRJALLISEN välitystarjouksen. Tai lähetä alla olevat tiedot, niin otan sinuun yhteyttä ensitilassa. Tästä se myynti alkaa!

Nimi *

Sähköposti *

Puhelinnumero *

Osoite

Asuntotyyppi

Huoneiden lukumäärä

Asunnon neliömäärä

Viesti

Tietosuojalain ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679/EU) mukainen yhdistetty Tietosuojaseloste- ja informointiasiakirja löytyy jäljempää.