Asuntosijoituspalvelut

SIJOITUSASUNTOA ETSIMÄSSÄ?

Koti ja Kontu tarjoaa tähän palveluna Kontuhaun. Kirjallisella Kontuhaku -sopimuksella etsimme sinulle kohteen, joka täyttää kriteerisi sijoitusasunnolta. Kriteerinä voi olla esim. tavoiteltu vuosituotto euromääräisenä tai prosenttina sijoitetulle pääomalle. Yleisiä kriteerejä ovat luonnollisesti myös hankintabudjetti ja haluttu kaupunginosa/-alue.

Olisiko teillä ostajaa takataskussa?

Kauttamme kulkee kuukausittain useita potentiaalisia kohteita ja kymmenen välittäjäkorvaa kuulevat viikoittain uusista kohteista, joita asiakkaamme tarjoavat tai vinkkaavat. Kontuhaku -asiakkaanamme saat tietää asunnoista aina heti ensimmäisten joukossa. Tarjoamme sinulle kohteisiin yksityisesittelyn halutessasi ja tätä ennen saat meiltä tuottoarviolaskelman sähköpostiisi sekä tarpeelliset tiedot asunnosta ja taloyhtiöstä. Selvitämme asunnolle päivän reaaliarvon ja saat tietoosi myös alueella toteutuneet kauppahinnat. Tällöin et maksa ylimääräistä ja neuvottelemme puolestasi hinnan kohdalleen niin, että tässä säästät välityspalkkiomme verran kotiinpäin jopa enemmänkin!

Kontuhaku -ostotoimeksiantopalkkiomme on 3 % velattomasta kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 2.500 euroa, sis. alv:n 24 %. Huomioi, että välityspalkkio on vähennyskelpoinen muiden hankintakustannusten (esim. varainsiirtovero, kuntotarkastus) ohella, mikäli joskus myyt asunnon.

Yleisimmät sijoituskohteet, joita olemme Kontuhaku -asiakkaillemme välittäneet, ovat olleet 17-42 m2 kokoisia kerrostaloyksiöitä tai pieniä kaksioita, sijainnit vaihdellen ydinkeskustasta lähiöihin, n. 6 km säteellä Jyväskylän ”Kompassilta”.

Ajankohdasta riippuen kauttamme on välillä tarjolla myös useamman huoneiston kokonaisuuksia. Tällöin voit päästä käsiksi määräalennukseen ja tätä kautta saavuttaa korkeamman tuoton sijoitukselle.

Vuokralaisen etsintäpalvelu

Sijoitusasuntohankinnan yhteyteen tarjoamme samalla aina myös vuokralaisen etsintäpalvelun. Valitsemme yhdessä kanssasi sopivimman vuokralaisen, tarkastamme luottotiedot ja laadimme vuokrasopimuksen. Avustamme myös vuokravakuuden järjestämisessä, joka on mahdollista vuokralaiselle myös ilman fyysistä rahasuoritusta. Sijoittajana saat silloin kuitenkin 1 – 3 kuukausivuokran suuruisen vakuuden vakuustilillesi, luotettavan vakuuspalvelun kautta.

Valtakirjalla voit myös valtuuttaa edustajamme hoitamaan kokonaisvaltaisen prosessin aina asunnon etsimisestä kaupantekoon ja vuokrasopimuksen allekirjoittamiseen sekä avainten luovuttamiseen. Valokuvaamme ja tarkastamme samalla asunnon puolestasi ennen luovutusta vuokralaiselle. Ja sama seuraavan sijoituksen kohdalla ja seuraavan ja…  Kysy tarjousta palvelustamme!