Perikuntien palvelut

PERIKUNTA ASIAKKAANA

Teemme perikunnalle helpoksi asunto-osakkeiden ja kiinteistöjen arviointi- sekä myyntiprosessin. Perukirjaa varten saat meiltä ajantasaisen reaaliarvion asuinjäämistöstä. Ei ole suinkaan samantekevää verotuksellisesti mikä asunnon arvo on perukirjassa! Olemme erikoistuneet perikuntien asunnon myynteihin ja pidämme myyjää ajan tasalla koko myyntivaiheen ajan. Opastamme perikuntaa asunnon myyntiä varten tarvittavien dokumenttien hankinnassa, ja neuvomme esim. kiinteistön selvennyslainhuudon hakemisessa ja perukirjan vahvistamisessa Maistraatissa, jotka selkeyttävät myyntivaihetta.

Perikunta voi myös valtuuttaa Koti ja Kontu LKV:n edustajan toimimaan puolestaan kokonaisvaltaisesti asunnon myymiseksi, jolloin asioiden hoitaminen on helppoa esim. asuttaessa eri puolilla Suomea. Meiltä voit myös kysyä tarjousta perukirjan laatimiseksi. Toimimme tarvittaessa myös uskottuina miehinä.

Koti ja Kontu laatii viralliset arviokirjat asunto-osakkeista sekä kiinteistöistä. Asunto-osakkeen kirjallinen arviokirja maksaa meillä 400 euroa + mahd. asiakirjakulut. Kiinteistön kirjallisen arviokirjan hinta on 500 euroa + mahd. asiakirjakulut.

Mutta huomaa! Jos annatte kohteen myöhemmin meille myyntiin 6kk:n kuluessa arviosta, niin hyvitämme arviokirjapalkkion kokonaan myyntitoimeksiantopalkkiossa!

Ottanette siis heti yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja mainitkaa kohdassa muuta: “perikunta”!

Tarkka osoite *

Asuntotyyppi

Huoneiden lukumäärä

Asuinpinta-ala

Muuta esim. tehdyt remontit

Nimi *

Puhelinnumero *

Sähköposti *

Tietosuojalain ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679/EU) mukainen yhdistetty Tietosuojaseloste- ja informointiasiakirja löytyy sivun alaosasta.