Paras kiinteistönvälittäjä?

Paras kiinteistönvälittäjä?

Julkaistu 1 syyskuun, 2016, Kirjoittanut , Kategoria Asuntokauppa, With No Comments

 

Kiinteistönvälittäjät on ammattikunta, joka varmasti saa enemmän haukkuja kuin kehuja. Kun kysymyksessä on vastuu suuren omaisuuden myymisestä ja kauppaa ei tule, niin sadatteluja sataa. Useimmiten syynä tuloksettomuuteen on myyjän liian korkea hintatoive asunnosta, mutta myös muita syitä on. Esimerkiksi asunnon ”pieni pintaremontti” ei huvita myyjää.

Vähällä vaivalla asunnosta voi saada kiinnostavan ja ostaja löytyy. Koti ja Konnulla on tästä hyvä esimerkki. Juuri äskettäin myynnissä olleeseen asuntoon tehtiin sisustussuunnittelijan ohjeiden mukaan muutamalla sadalla eurolla stailausremontti. Välittäjä nosti myyjän toppuuttelusta huolimatta pyyntihintaa 10.000 eurolla. Heti julkaisun jälkeen kohteesta syntyi hintakilpailu ja saatu tarjous kohosi vielä 7.500 euroa. Kun välittäjä kertoi tehdystä tarjouksesta  myyjä pillahti ilosta itkuun.

Asuntonsa myyjä etsii aina parasta kiinteistönvälittäjää. Paras välittäjä ei ole se joka patsastelee iloisen näköisenä merkkikuteissa lehti-ilmoituksissa ja asiantuntijana asuntokauppafoorumeilla, vaan se joka tekee asiakkaalleen onnistuneen kaupan.

PS. Pyydä välittäjältämme ILMAINEN lahjakortti sisustussuunnittelijalle!

Saul Lintupuu, LKV, LVV, NTM

Kommentointi on suljettu.